'Martijn Krabbé mishandelt ex'

2 mei 2011 16:35 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Martijn Krabbé heeft aangifte gedaan tegen een ex-vriendin wegens mishandeling. Zijn ex Tessa beweert echter dat juist zij degene is die werd aangevallen: "Hij ging afgelopen week, onder invloed van harddrugs en drank, op mij zitten en pakte mijn keel vast, zo erg dat ik geen lucht meer kreeg", vertelt ze in De Telegraaf.

Tessa van Leijenhorst deed ooit mee aan De Bus en had destijds een kortstondige relatie met Martijn Krabbé, die het realityprogramma presenteerde. Over wat er vorige week is voorgevallen, lopen hun verklaringen nogal uiteen. Volgens Tessa probeerde Martijn haar te dwingen tot seks en heeft ze hem hardhandig het huis uit moeten werken omdat hij weigerde te vertrekken.

Foto's
Martijn wijst de beschuldigingen via zijn advocaat van de hand, maar Tessa laat het er niet bij zitten. "Ik zit onder de blauwe plekken, uit zelfverdediging. Hij heeft me bestookt met sms'jes om zijn excuses aan te bieden." Om haar woorden kracht bij te zetten, toont ze haar blauwe plekken aan Story.

Aangifte
De presentator beweert echter dat juist híj degene is die werd aangevallen. "Mevrouw heeft cliënt die woensdag zonder enige reden geschopt en geslagen en bij herhaling bedreigd", aldus zijn advocaat S. Kalff. "Later heeft mevrouw daar herhaalde malen haar excuses voor aangeboden aan cliënt in niet mis te verstane bewoordingen. Cliënt heeft echter onmiddellijk aangifte gedaan bij de politie toen de bedreigingen en chantagepogingen van mevrouw toch bleven doorgaan. Cliënt ziet een eventueel onderzoek door justitie dan ook met vertrouwen tegemoet." Terwijl Martijn Krabbé aangifte deed, maakte Tessa bij de politie slechts melding van het incident.

 

Meer over