Martijn van den Bergh is terug

Martijn van den Bergh komt terug op de nationale televisie. Na een afwezigheid van drie jaar gaat hij een nieuw homeshoppingprogramma presenteren.

Van den Bergh was in 2007 voor het laatst op televisie te zien. In dat jaar speelde hij foto's van het vervuilde huis van Belinda Meuldijk, de ex-vrouw van zanger Rob de Nijs, door aan roddelblad Privé.

Nieuw format
Dat had hij beter niet kunnen doen. "Ik ging niet alleen geestelijk en publiekelijk onderuit, maar ook financieel", zegt Van den Bergh. De presentator raakte zijn baan bij thuiswinkelprogramma Liveshop kwijt.

Nu is Van den Bergh terug. Hij heeft in de drie jaar mediastilte een nieuw format ontwikkelt voor een Tell Sell-achtig programma. Toch is er wel een aantal duidelijke verschillen, zegt hij.

Verweggistan
"Ik wilde het perfecte homeshopping programma maken waarbij eerlijkheid centraal staat", zegt de presentator. "Geen Amerikaanse taferelen en spullen uit Verweggistan, maar Hollandse ondernemers."

Martijn is blij dat hij weer terug is. "We hebben de eerste opnames achter de rug. Het was echt waanzinnig om weer voor de camera te staan", laat hij weten. "Ik wil dagtelevisie leuk maken. Dat blijft mijn doel. Ik hoop het vanaf maandag waar te kunnen maken."

Reageren