Portretten

Matthijs van Nieuwkerk in Sterren op het doek

29 augustus 2019 09:42 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Matthijs van Nieuwkerk doet mee aan Sterren op het doek. Dat maakt Özkan Akyol, presentator van het programma bekend op Instagram.

"Voila! De gastenlijst is compleet! Ook talkshowfenomeen Matthijs van Nieuwkerk en powervrouw Bibian Mentel doen mee aan het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek.", schrijft Özkan Akyol op zijn Instagram onder een foto van hem en de DWDD-presentator.

Line-up

Eus, zoals Özkan Akyol wordt genoemd, is blij met de lijst deelnemers van zijn nieuwe programma. Ik ben heel blij met de line-up. Wat heet.", schrijft hij enthousiast.

Portretten

Naast Matthijs en paralympiër Bibian Mentel doen ook Floortje Dessing, Maarten van Rossem en Waylon dit seizoen mee aan het artistieke Omroep MAX-programma. In Sterren op het doek worden bekende Nederlanders geschilderd door verschillende kunstenaars. Ondertussen worden ze geïnterviewd door de presentator. Akyol neem daarin dit jaar het stokje over van Hanneke Groenteman, die de show eerder presenteerde. 

Goede doel

Aan het einde van de aflevering mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel. 

Sterren op het doek is te zien vanaf dinsdag 3 september om 20.25 uur op NPO2.

Meer over