MAX en Ron doen Wie Van De Drie

Ron Brandsteder (59) gaat waarschijnlijk eind dit jaar het spelprogramma Wie van de drie presenteren. Dat meldde Albert Verlinde in RTL Boulevard. Omroep Max heeft interesse getoond in de goedlachse coryfee. (Update.)

Eerder berichtten we al over Ron's nieuwe, grootse show en ook Albert Verlinde heeft er lucht van gekregen: "Als het allemaal lukt gaat Wie Van De Drie aan het eind van het jaar terugkomen met Ron."

Als het aan omroepbaas Jan Slagter ligt, gaat Ron in de toekomst een grote rol vervullen bij MAX en kan hjj naast Wie Van De Drie ook rekenen op een grote zaterdagavondshow met showtrap. Al is het niet zeker of MAX wel de zendtijd krijgt om de grootse plannen te realiseren.

Dubbelzinnigheid
AVRO's Wie Van De Drie was tussen 1963 en 1983 onafgebroken op de Nederlandse televisie te zien en beleefde in de jaren negentig een korte herleving bij onder meer RTL.

In het succesvolle programma deden drie mensen zich voor als dezelfde persoon. De uitdaging voor het panel - bestaande uit vier bekende Nederlanders - was om via slimme vragen erachter te komen wie de echte persoon in kwestie was. Het spel blonk uit in gevatte en dubbelzinnige vragen en reacties.

Als de plannen doorgaan, treedt Ron Brandsteder in de schoenen van onder andere Herman Emmink, die de show elf jaar lang presenteerde. Andere presentatoren waren Fred Oster en Joop Braakhekke. In het panel van BN'ers namen onder meer Sonja Barend, Martine Bijl en Lous Haasdijk deel.

---

Update 12-04-2010
Ron Brandsteder definitief terug met Wie van de Drie


Het is zeker: Ron Brandsteder gaat tien afleveringen van Wie Van De Drie presenteren voor MAX. Het spelprogramma zal tussen Kerst en Oud en Nieuw worden uitgezonden op Nederland 1.

MAX-baas Jan Slagter gaat binnenkort praten met Brandsteder over de invulling van het programma. Als de tv-show aanslaat, wil Slagter extra afleveringen maken.

Reageren