McDreamy voor Versace

Patrick Dempsey wordt het gezicht van de nieuwe mannenlijn van Versace. Ontwerper Donatella: "Patrick vertegenwoordigt alles wat typerend is voor de collectie."

Dat Patrick Dempsey, bekend van Enchanted en natuurlijk Grey's anatomy, er niet alleen onweerstaanbaar uitziet in zijn witte doktersjas wordt deze lente en zomer meer dan duidelijk. ‘McDreamy’ schittert dan namelijk in de mannencampagne van het Italiaanse modemerk Versace.

Icoon
Patrick werkte tijdens de opnames samen met de bekende modefotograaf Mario Testino. Dubbele mazzel voor de acteur, want van het boegbeeld van Versace was hij al fan. "Het was inspirerend om Donatella Versace te ontmoeten. Zij is een icoon en een fantastische vrouw. En dan heb ik het nog niet eens gehad over Mario Testino, misschien wel de beste fotograaf ter wereld."

Zelfvertrouwen
Donatella op haar beurt raakt niet uitgejubeld over ‘haar’ dokter 'McDreamy'. "Patrick vertegenwoordigt alles wat typerend is voor de collectie: hij heeft zelfvertrouwen en voelt zich lekker in z’n vel, wat hem zo aantrekkelijk maakt. Bovendien is hij modern en ja, hij ziet er fantastisch uit in de outfits. Ik ben een grote fan en het was een geweldige ervaring om met hem te werken."

De Versace-campagne met Patrick zal vanaf februari in de modebladen te zien zijn. Nog even geduld dus!

Reageren