McSteamy verschoont luiers

Eric Dane, beter bekend als McSteamy uit Grey's Anatomy, pronkt in het Amerikaanse blad Us Weekly met zijn nieuwe baby. Samen met zijn vrouw, actrice Rebecca Gayheart, staat hij met ontbloot bovenlijf op de cover van het blad.

Hun dochtertje van twee maanden heet Billie Beatrice Dane. De trotse vader kijkt op de coverfoto ietwat vermoeid de lens in met de kleine Billie in zijn handen, terwijl zijn vrouw met een glimlach over zijn schouder heen kijkt.

Op de cover staat onder meer: "Ontmoet ons dochtertje! McSteamy verschoont luiers".

'Overweldigend moment'
Het kindje kwam op 3 maart ter wereld in een ziekenhuis in Los Angeles. Dane vertelt over de eerste ontmoeting tussen vader en dochter: "Ze was prachtig. Toen ze geboren werd, was ze erg alert en haar ogen waren open."

Moeder Gayheart vult aan over de bevalling dat het "een overweldigend moment was - waarschijnlijk het grootste moment uit mijn leven dusver".

'Nu werk ik voor mijn kind'
Dane vertelt verder over het vaderschap en hoe het zijn leven heeft veranderd. "Het verandert de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je je over dingen voelt. Ik beschouw mezelf graag als artiest - maar nu werk ik voor mijn kind. Nu ben ik een vader […] Ik ga naar mijn werk en ik kom thuis. Ik zorg dat mijn kind het goed maakt, en dat mijn vrouw het goed maakt."

mcsteamy baby cover

Reageren