Meat Loaf te gast in House

Meat Loaf is een grote fan van House. Niet zo raar dus dat hij stond te springen toen hij werd gevraagd voor een gastrol in de populaire serie. De Amerikaanse artiest zei meteen 'ja'. Op een voorwaarde dan...

Wat neerkwam op het feit dat Hugh Laurie (de acteur die House speelt) zou meewerken aan een liedje op zijn nieuwe album. De acteur kan namelijk heel verdienstelijk piano spelen en volgens Meat Loaf zou Hughs pel uitermate goed passen in een van zijn nieuwe nummers.

Demo
De zanger liet na de eerste opnamedag een demo en een briefje achter voor Hugh met daarop de vraag of hij wil meewerken. Meat Loaf: "Toen ik de volgende dag terug was op de set, liep Hugh meteen naar me toe. Hij zei: 'Are you kidding me? Yes, I'll play'. Ik heb dus goede hoop dat het doorgaat!"

Verlossing
In House speelt Meat Loaf een stervende hartpatiƫnt wiens vrouw op onverklaarbare wijze ineens ook heel ziek wordt. Het lijkt erop dat het echtpaar iets te verbergen heeft, maar wat?

Cryptisch
De artiest mag verder nog niet veel over zijn gastrol vertellen. "De aflevering draait om boete doen en uiteindelijk verlossing en daar heeft het bij mijn personage alles mee te maken", aldus een cryptische Meat Loaf.

Extra
- Bekijk een fragment met Meat Loaf in House op WatchWithKristin.com.
- Lees meer over House.
- Praat mee op het House-Forum.

Reageren