Mediaprogramma Van Nieuwkerk: Je Mist Meer Dan Je Ziet

Matthijs van Nieuwkerk stapt uit zijn De Wereld Draait Door-tunnel. Hij blijft het programma (natuurlijk) wel presenteren, maar hij krijgt ook een nieuw programma over televisie: Je Mist Meer Dan Je Ziet.

Update 14-09-2010:
Mediaprogramma gaat 'Je Mist Meer Dan Je Ziet' heten

Het nieuwe mediaprogramma waarin Matthijs van Nieuwkerk elke dag terugblikt op de voorafgaande dag, gaat Je Mist Meer Dan Je Ziet heten.

Het wordt vooralsnog een tijdelijk programma dat in februari 2011 één week te zien zal zijn. Van Nieuwkerk hoopt wel op meer, zo zegt hij in Veronica Magazine: "Is het een succes, dan zou het een vast programma kunnen worden."

---

Originele bericht 26-08-2010:
Van Nieuwkerk krijgt mediaprogramma


Van Nieuwkerk bewijst dat een tv-programma over televisie behoorlijk interessant kan zijn. Elke laatste vrijdag van de de maand gaat DWDD over de media.

Experiment
Dat succesje gaat de presentator nu uitbouwen. Hij zegt dat in een interview met het AD naar aanleiding van de perspresentatie van de publieke omroep eerder deze week.

"Het wordt een experiment", zegt Van Nieuwkerk. "Een week lang ga ik vanaf 24.00 uur terugblikken op de tv-avond. Dan draai ik dubbele diensten, want DWDD gaat ook gewoon door."

Stoppen
Echt veel kan Matthijs er nog niet over zeggen. "Kijkers, maar ook ik zelf, hebben meer gemist dan gezien en ik wil die avond eigenlijk samenvatten. Leuke en minder leuke fragmenten komen voorbij. Ik weet nog niet hoe dat programma er precies uit gaat zien, het is een uitprobeersel", laat hij weten.

In het AD biecht Van Nieuwkerk overigens ook een opmerkelijke gedachte op: hij dacht erover te stoppen met De Wereld Draait Door. Van Nieuwkerk: "Ja, mijn contract liep af en ik vond het na vijf jaar wel mooi. Ik ben toen gaan kijken welk ander soort programma ik zou willen doen, maar ik kwam erachter dat er niets leuker is dan DWDD."

Reageren