Melissa wint The Next Pop Talent

De 15-jarige Melissa Janssen heeft de eerste editie van de SBS-talentenjacht The Next Pop Talent op haar naam geschreven.

De finale van The Next Pop Talent beloofde een gevarieerd deelnemersveld en die belofte werd meer dan ingelost. Finalisten Nikki, Freshkid, Levi en Melissa bleken stuk voor stuk unieke talenten met een eigen geluid en sound, wat het voor de jury extra lastig maakte een vergelijkend oordeel te vellen.

Finaleshow

De finaleshow was dan ook een diverse mix van verrassende liedjes en ontroerende uitvoeringen. Voor alle finalisten had de jury bestaande uit Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild vooral complimenten.

Snel gegaan

"Het vliegt voorbij voordat je d'r erg in hebt", vond Do, vlak voor de einduitslag bekend werd. De kandidaten waren het met de presentatrice eens. Saillant detail is dat de door matige kijkcijfers geplaagde talentenjacht al na één liveshow werd ingekort tot vier afleveringen.

Winnaars en verliezers

Levi eindigde als vierde en zei vooraf al dat hij geen zenuwen had voor uitslag, want: "Ik weet dat ik niet ga winnen." Brons was er voor Nikki, die vol blijdschap de laatste twee kanshebbers omhelsde. Do mocht het verlossende woord: Freshkid eindigde op de tweede plaats en met een gecombineerde 931 punten is Melissa de winnares. 

Melissa wint niet alleen de titel 'Next Pop Talent', maar krijgt ook een platencontract.

 

Reageren