Meredith en Derek in gevaar?

Dat is ook wat: zijn Meredith en Derek na veel gezeur eindelijk weer bij elkaar, dreigt de komst van een gevaarlijke patiënt de rooskleurige toekomst van het bekendste Grey's anatomy-koppel in de war te schoppen.

Getipt door Madelief.

En niet omdat Meredith er met de patiënt in kwestie vandoor gaat. Het gaat hier om William Dunn (Eric Stoltz), een ter dood veroordeelde crimineel, die een week voor zijn executie naar het Seattle Grace wordt gebracht voor een behandeling aan zijn ruggemerg.

Bajesklant
De verantwoordelijke arts is Derek 'McDreamy' Shepherd (Patrick Dempsey) en laat die nu net geen zin hebben om deze ruige bajesklant te opereren. "Hij zit niet voor niets op Death Row", aldus de koppige neurochirurg tegen Meredith, Christina en Owen in een door ABC vrijgegeven teaser.

Emotioneel
Maar er gaat meer schuil achter deze William Dunn dan je in eerste instantie zou denken. Shonda Rhymes, het brein achter de serie, laat weten dat zelfs de ergste misdadigers een verhaal hebben. En daar is William's vertolker Eric het mee eens: "Op een gegeven moment wordt duidelijk wat hij doet en waarom. En alhoewel dit een gruwelijke daad is, kun je niet anders dan met hem meevoelen. De verhaallijn is emotioneel en prachtig vormgegeven, maar meer kan ik er niet over zeggen."

Bekijk de twee teasers op WatchwithKristin.com, maar kijk wel uit voor spoilers!

Uit de serie geschreven
Wat betekent dit precies? Kunnen we hieruit opmaken dat William Hunt 'onze' McDreamy iets aandoet waardoor Patrick Dempsey uit Grey's anatomy zal worden geschreven? Of zal een ander personage de klos zijn? Wat denken jullie?

Reageren