Mexicaanse griep treft Maxim Froger

De familie Froger moest afgelopen zondag halsoverkop de première van de nieuwste Holiday on Ice-show verlaten. Maxim, de oudste zoon van René en Natasja, voelde zich namelijk helemaal niet lekker. Na een bezoek aan het ziekenhuis kwam de diagnose: hij heeft de Mexicaanse griep.

De dertienjarige Maxim voelde zich zondagochtend al grieperig, maar besloot toch mee te gaan met zijn ouders en broertje. Hij gaat binnenkort zelf schaatsen in de show en wilde daarom graag bij de première aanwezig zijn.

Rode loper
Stoer als de jonge Froger is, stond hij die avond beleefd de pers te woord op de rode loper. Hij liet aan Shownieuws weten veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging: "Ik vind de show erg gaaf om te zien en ik vind het een eer dat ik zelf mee mag doen. Ik heb er zin in."

Mexicaanse griep
Tijdens de voorstelling ging het echter goed mis: Maxim kreeg last van zijn ogen en bleek hoge koorts te hebben. Hij voelde zich zó beroerd dat René en Natasja in de pauze besloten om weg te gaan. Artsen in het ziekenhuis stelden later vast dat het om de gevreesde Mexicaanse griep ging.

Uitzieken
Maxim zal daarom voorlopig niet naar school gaan. Hij ligt thuis uit te zieken en ook zijn schaatstrainingen gaan niet door. Moeder Natasja heeft laten weten dat haar zoon hopelijk volgende week weer kan beginnen met de trainingen voor de Holiday on Ice-show.

Reageren