Michael Jackson-soap op komst

Een aangekondigde soap over het leven van de in juni overleden King of Pop Michael Jackson zorgt nu alweer voor de nodige problemen. De inzet? Michaels kinderen...

The Jacksons: a family dynasty. Dat is de naam van een realitysoap over hoe de nabestaanden van 'The King of Pop' Michael Jackson hun leven weer oppakken na het overlijden van hun beroemde familielid.

Soapproblemen
De soap kwam eerder deze week in het nieuws, omdat het gerucht ging dat zelfs de veelvuldig uit de media gehouden kinderen van Michael er een rol in zouden spelen.

Oma
Kort nadat dat bericht naar buiten kwam, ontstonden er alweer problemen. Als het namelijk aan oma Katherine ligt, zijn de drie kinderen van Michael absoluut niet te zien in de soap. Katherine is de moeder van Michael, die na zijn overlijden de voogdij kreeg over zijn kinderen Paris, Prince en Blanket.

Onverstandig
Omdat Michael zijn kinderen zelf altijd uit de media-aandacht probeerde te houden, lijkt het oma Katherine niet verstandig om de kinderen nu juist wel in de soap te laten optreden. En zo zijn er wel meer Jacksons die tegen beginnen te sputteren.

Zus en management
Rebbie Jackson, een van de minder bekende zussen van de ster, weigert ook mee te werken. Volgens haar zou Michael zich omdraaien in zijn graf als hij zou weten dat de soap in de maak is. En dan is er nog het management van Michael, dat inspraak wil in de productie van de soap, omdat hij zou draaien om hun 'handelsmerk': Michael zelf.

Miljoenen
De producent van de soap, Jodi Gomes, snapt alle commotie niet zo. De programmamaker zei eerder al in een interview dat hij verwacht dat de soap een wereldwijd kijkcijfersucces kan worden en daardoor de familie miljoenen dollars op kan leveren.

Erfgenamen
Dat argument weegt voor sommige familieleden zeker wel mee, want als de soap in december op de buis komt, zijn er maar liefst 23 andere familieleden van Michael te zien. Alleen dus niet met de belangrijkste van allemaal: de directe erfgenamen van de Jackson-miljoenen.

Reageren