Michelle Obama goes reality

Haar man staat de laatste weken onder druk omdat hij niet genoeg zou presteren, maar dat weerhoudt first lady Michelle Obama er niet van om lekker door te gaan met de eigen mediacampagne. Als eerste first lady ooit doet ze binnenkort dan ook mee aan een realityshow.

Michelle gaat in het programma Iron Chef America haar kunsten vertonen. In het programma strijden gastkoks om het beste gerecht. De Britse tv-kok Nigella Lawson is een van de partijen die de gerechten in de presidentiƫle uitzending zal bekritiseren.

Twee ons...
De first lady verschijnt niet zomaar op tv. Ze gebruikt haar exposure vooral om een van haar stokpaardjes te promoten: gezond eten. Omdat Amerika steeds dikker wordt, heeft Michelle het op zich genomen om de Amerikanen erop te wijzen dat er ook nog zoiets als 'verse groente' bestaat.

Witte moestuin
In datzelfde kader nam Michelle een tijd terug ook al een flinke stap: ze zorgde ervoor dat het Witte Huis een eigen moestuin kreeg. En toevalligerwijs zijn de groenten die gebruikt zijn in Iron Chef America ook groenten uit die tuin.

Michelle zal volgend jaar op tv verschijnen.

Reageren