Michiel Huisman keert terug in de Amerikaanse tv-serie Treme

Michiel Huisman maakt vrij stilletjes carrière in Amerika. Hij mag terugkomen in het derde seizoen van Treme, de prestigieuze serie van de beroemde kabelzender HBO.

Treme speelt vlak na de ramp die New Orleans trof en is van de makers van de onvolprezen show The Wire. Michiel Huisman speelt in de serie Sonny, een uit Amsterdam afkomstige straatmuzikant. Ook in de eerste twee seizoenen was hij al prominent aanwezig.

Brad Pitt

In Nederland is Treme nooit heel erg groot geworden, maar in Amerika heeft de serie de nodige status. Genoeg om Michiel Huisman nieuwe rollen te bezorgen. Een daarvan is in World War Z, die volgend jaar in de bioscopen gaat draaien en waarin Brad Pitt de hoofdrol zal spelen.

Tara Elders

Michiel Huisman woont inmiddels al een tijdje in de Verenigde Staten, samen met zijn vrouw Tara Elders (die hij op de set van de film Phileine Zegt Sorry ontmoette) en hun dochter Hazel.

Terwijl zijn carrière voorspoedig gaat, lijkt die van zijn vrouw tot stilstand gekomen. Tara Elders heeft al een paar jaar geen rollen meer gespeeld en heeft niets nieuws op het programma staan. 

Reageren