Mies Bouwman te gast in eerste Pau!l

19 oktober 2011 23:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Paul de Leeuw (49) pakt groots uit voor de eerste aflevering van zijn nieuwe zaterdagavondshow Pau!l. Onder meer Mies Bouwman en Frans Bauer geven act de presence.

Grande dame van de Nederlandse televisie Mies Bouwman (81) verschijnt nog zelden op de buis,  maar voor Paul de Leeuw maakt ze graag een uitzondering.

Paul en Mies gaan het onder meer hebben over de Gouden Televizier-Ring die ze de avond ervoor heeft uitgereikt.

Verder heeft Paul voor zijn debuut uitzending staatssecretaris Henk Bleker en Frans Bauer uitgenodigd. "Ik heb heel veel zin om als vanouds alles uit de kast te trekken", aldus De Leeuw.

Zelf ziet Paul zijn nieuwe programma als een gevarieerd aanbod van prikkelende humor. "Toen ik met het team zat te brainstormen werd steeds duidelijker dat we een zaterdagavondprogramma willen maken met voor ieder wat wils. Scherp, pittig, met amusement voor jong en oud. En dat schurende onderwerpen niet schuwt."

Nieuwsquiz
Dat betekent dat Paul niet alleen gasten op de bank verwelkomt, maar ook een satirische 'Nieuwsquiz' speelt met cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe.

Bob & Annie
"En Bob en Annie zijn terug! Ditmaal als Henk en Ingrid, de doorsnee Nederlanders voor wie Geert Wilders opkomt in Den Haag", meldt de VARA.

In de wekelijkse finale zal een door de kijker bedacht idee voor een tv-programma in de studio tot leven worden gebracht. "Met deze week: Britt Dekker, Koos Alberts en Nelli Cooman. Ideeën kunnen ingezonden worden via datmoetpauldoen@vara.nl."

Meer over