Mini-Sayid in aantocht

Nee, Sayid wordt geen vader. En ook bij zijn vertolker Naveen Andrews is er geen baby op komst. Toch kunnen kunnen we ons straks in Lost op een mini-Sayid verheugen.

In het vijfde seizoen van de succesvolle serie krijgen we namelijk een kijkje in de jeugd van de ondoorgrondelijke Irakees. Op een recente casting waren Lost-producers op zoek naar een Arabisch-sprekende man en een twaalf- en tienjarige jongen.

Vadercomplex
Volgens insiders zou de twaalfjarige jongen in een flashback een jonge Sayid zijn die zijn jongere broertje probeert te beschermen tegen hun tirannieke vader. Of hij er op een gegeven moment gewoon schoon genoeg van had en pa heeft vermoord weten we niet zeker, maar dat de oudere Sayid een behoorlijk vadercomplex heeft opgelopen is wel duidelijk.

Seizoen 5
Het vijfde seizoen van deze successerie is vanaf eind januari te zien in de VS. Dan zullen we eindelijk weten hoe het de Oceanic Six en de anderen op het eiland is vergaan. In Nederland pakt Net 5 vanaf half maart 2009 de draad weer op. Mocht je niet zolang willen wachten, kun je de afleveringen natuurlijk ook gewoon downloaden.

Promo
Hier is het Amerikaanse promofilmpje van seizoen 5:

Lost is vanaf half maart weer te zien op Net 5. Alles weten over deze spannende serie? Check onze programmapagina.

Reageren