Minute To Win It op stoom

RTL 4 brengt vanaf zaterdag 8 januari de nieuwe spelshow Minute to Win It op de zaterdagavond. De gameshow, oorspronkelijk uit Amerika, wordt gepresenteerd door Gordon en heeft zelfs al een prijs in de wacht weten te slepen voor de beste nieuwe spelshow. Het programma is ook in Duitsland, Brazilië en Australië te zien en dat stemt RTL positief. De promomolen voor het programma loopt dan ook al op volle toeren.

Op tv zijn met grote frequentie promo's voor het programma te zien.  In Minute To Win It gaat het erom dat de kandidaat tien behendigheidsspelletjes, elk binnen één minuut, succesvol moeten hebben gespeeld. Zanger en presentator Gordon loodst de kandidaten door de verschillende stappen van het spel heen.

Lukt dat, dan wint de kandidaat 100.000 euro. Per gewonnen spel gaat de kandidaat door naar de volgende ronde. Er is één safety zone waar ze op terug kunnen vallen, mocht het volgende spel niet worden volbracht binnen de gestelde minuut. Alle spellen worden uitgevoerd met huis-, tuin- en keukenartikelen en bij elk spelonderdeel gaat het niveau omhoog. Bovendien gaat de vermoeidheid ook parten spelen, waardoor de concentratie kan afzwakken. Een goede voorbereiding is dan ook alles.

Home Challenge
Ook worden de kijkers thuis worden uitgedaagd om mee te spelen met de 'Delta Lloyd Home Challenge', een vast onderdeel in het spelprogramma. Kijkers kunnen elke week een filmpje insturen waarin zij laten zien dat zij het spel van de betreffende uitzending ook binnen 1 minuut kunnen spelen. De kandidaat maakt dan direct kans op 1.000,- euro belastingvrij. Elke week maakt Gordon in de uitzending bekend om welk spel het gaat.
 
Minute To Win It is vanaf zaterdag 8 januari te zien. De eerste zaterdag  nog tussen 21.00 uur en 22.00 uur bij RTL 4, op zaterdag 15, 22 en 29 januari en zaterdag 5 februari tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Reageren