Mira Sorvino te gast in House... maar voor hoe lang?

Actrice Mira Sorvino had al vaker laten doorschemeren dat ze best een rolletje zou willen spelen in House. Met het idee dat ze hier nooit meer wat van zou horen. Maar toen ging haar telefoon...

Mira Sorvino had via haar agent al eens aan de producenten van House laten weten dat zij een groot fan van de serie is. De actrice zou best eens willen langskomen en ‘wat’ doen, zo had haar agent laten weten. Sorvino: “Ik had er verder nooit meer wat van gehoord en had dat ook niet echt verwacht.”

Gastrol
Toen ging een paar maanden later alsnog de telefoon. Mira zat toen voor opnames in Italië, maar ze kreeg goed nieuws: er was een leuke gastrol voor haar in House. Zo leuk zelfs dat ze hem volgens David Shore gewoonweg niet kón weigeren. Dat deed Mira, die zichzelf omschrijft als een totale House-nerd, dan ook niet.

Totale House nerd
De actrice speelt psychiater Cate Milton die allerlei – ongetwijfeld vernuftig - zielenonderzoek mag uitvoeren in samenwerking met Dr. House. De vraag die Mira echter het meest bezig houdt is niet van medische aard. Zij wil vooral weten hoe lang haar verblijf bij haar favoriete serie zal duren. Wat haar betreft gaat ze namelijk nooit meer weg uit het Princeton-Plainsboro ziekenhuis.

Reageren