Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Sinds FBI agente Gracie Hart (Sandra Bullock) undercover ging bij een missverkiezing, is ze een ware beroemdheid geworden. In plaats van achter de boeven aanrennen, rent ze nu heen en weer van haarsalon naar talkshow om haar boek te promoten.

De FBI ziet haar als het nieuwe en aantrekkelijke boegbeeld van de organisatie. Maar wanneer haar goede vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kunnen ze Gracie niet weerhouden om opnieuw in de verkleedkist te duiken. En hoewel ze niet erg goed op kan schieten met haar vrouwelijke collega Sam, gaan ze samen undercover in de bruisende show-stad Las Vegas.

Vervolg
Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous is natuurlijk een vervolg op de succesvolle komedie Miss Congeniality uit 2000, waarin Sandra Bullock de ruige FBI agente Gracie Hart speelde die undercover moest gaan als deelneemster van een schoonheidswedstrijd. De rol leverde haar een American Comedy Award op.

Bijrollen
William Shatner en Heather Burns keren terug, om deze keer ontvoerd te worden. Gracie's nieuwe collega wordt gespeeld door Regina King, bekend uit Enemy of the State, Down to Earth en Ray. De regie ligt deze keer in de handen van John Pasquin, een televisieregisseur die zijn speelfilmdebuut beleefde met The Santa Clause.

Reageren