Moraalridders Andries en Tijs

Andries Knevel en Tijs van den Brink zijn vanaf 5 januari samen terug op televisie met hun nieuwe talkshow De moraalridders. Het is een wekelijks programma, waarin het duo diverse gasten uit de actualiteit ontvangt.

"Met de gasten gaan zij eerlijk en met open vizier (ridderlijk) in gesprek over hun diepere drijfveren, over waar keuzes en meningen vandaan komen", aldus de EO. Het beoogde resultaat: scherpe en confronterende, maar faire gesprekken met gasten uit de actualiteit over hun moraal.

Verdieping
Na Knevel & Van den Brink is het de tweede keer dat de EO-presentatoren het gezicht van een talkshow zijn. Volgens de omroep moet De moraalridders voor verdieping gaan zorgen.

Tijs: "Moraalridders is een wekelijks programma, waarin we iets verder van het dagelijkse blijven. We zoeken daarin meer diepte, de moraal achter de actualiteit."

Doorvragen
Collega Andries verheugt zich eveneens op de opnames van de talkshow: "Het nieuwe Moraalridders is typisch Nederland 2: doorvragen en ook met elkaar in gesprek raken over levensoriëntatie. Dat heeft altijd al mijn hart."

Reageren