Mr. Nanny - Ein Mann für Mama

Honderdduizenden Duitse vrouwen zitten op zondagavond klaar voor de wekelijkse televisiefilm. En omdat Linda de Mol erg geliefd is bij onze oostenburen, werd zij door zender ZDF gevraagd om één keer per jaar in een telefilm te spelen. Ze zag hier een nieuwe uitdaging in en Linda's debuut kwam in het najaar van 2006 in Duitsland op de buis onder de naam Mr. Nanny: Ein Mann für Mama.

De film omvat een genre dat in ons land niet bestaat, maar wat ze in het Duits een 'frauenfilm' noemen. Daarmee is niets te veel gezegd, beaamde Linda zelf. ''Het is suikerzoet. Je moet eigenlijk denken aan de Boeketreeks, maar dan beter geschreven. Het is prachtig gefilmd en lijkt wel op een commercial.''

Heteroseksuele homo-nanny
In Mr. Nanny: Ein Mann für Mama speelt Linda de rol van Lissy Meister, een alleenstaande carrièrevrouw met drie kinderen. De opvoeding van haar drie koters schiet er door haar drukke baan bij in en daarom besluit ze een nanny in dienst te nemen. Nick Siegert (Florian Fitz) krijgt de baan, maar alleen omdat hij beweert homofiel te zijn. Dat liegt hij om vervolgens al zijn charmes in de strijd te gooien om Lissy's hart te veroveren.

Reageren