MTV helpt jeugd aan baan

Muziekzender MTV komt vanaf 14 november met Future Fighters, een programma waarin jongeren een 'kickstart' voor hun carrière krijgen.

Future Fighters is een realityshow die twee teams van afgestudeerden volgt terwijl zij een netwerkevenement organiseren.

Door het programma hopen de deelnemende partijen achter het programma (de LSVb, Unie Services en MTV) jongeren een kickstart voor hun toekomstige loopbaan te bieden.

Support
Naast het tv-programma kunnen kijkers zich via internet aansluiten bij het netwerk van één van de twee teams, terwijl deze teams knokken om hun evenement van de grond te krijgen. Door zich aan te sluiten bij een van de teams, helpen de kijkers niet alleen hun team naar de overwinning maar bouwen ze ook zelf een netwerk op via website LinkedIn.

Vechtsport
De deelnemers worden bijgestaan door diverse coaches die het maximale uit de kandidaten halen op zakelijk en persoonlijk gebied. De titel en het programma hebben een link met oosterse gevechtssporten. De kandidaten krijgen lessen in mentale en fysieke beheersing van een ware Kung Fu Master, die ze in hun zakelijke en persoonlijke leven kunnen toepassen.

Uiteindelijk wint het succesvolste evenement. Wat de winnaars krijgen is niet bekend.

Reageren