Murdock terug in A-team

De serie is inmiddels zo vaak herhaald dat de kans klein is dat iemand de namen Hannibal, Murdock, Face en BA niet kent. En dus komt er een film over het meest beroemde criminele kwartet van tv: The A-team.

De vier constant op de vlucht zijnde huurlingen gaan een compleet nieuw avontuur tegenmoet. Met een nieuwe cast, maar met tenminste één bekend gezicht. Maandag werd namelijk bekend dat Dwight Schultz, in de serie beter bekend als de knettergekke Murdock, een cameo krijgt in de nieuwe A-team film.

Verjonging
Wat zijn rol precies wordt is nog niet bekendgemaakt, maar Murdock zal een andere rol krijgen dan die van de 'echte' Murdock, aangezien die rol in de nieuwe cast gespeeld wordt door acteur Sharito Copley.

Zo zullen ook Hannibal, Face en BA een frissere uitstraling krijgen. Zij worden in de nieuwe film respectievelijk gespeeld door Liam Neeson, Bradley Cooper en Quinton Jackson.

Meer cameo's
George Peppard, de acteur die Hannibal speelde, overleed in 1994. Het is nog niet bekend of andere originele acteurs uit de beroemde serie ook op andere manieren terug zullen komen in de film.

The A-Team film komt in juli 2010 in de bioscoop.

Reageren