Must-see van de zomer: Mad men

Het gebeurt niet vaak dat een serie unaniem de hemel wordt ingeprezen. Maar de nieuwe serie Mad men (van de makers van The Sopranos) kreeg wereldwijd lovende kritieken.

Mad men draait om de verwikkelingen op een New Yorks reclamebureau in de roerige jaren '60. Toen vrouwen nog gewoon secretaresse waren en mannen de dienst uitmaakten. En iedereen nog rookte (ook op kantoor).

Voorproefje
Vanaf volgende week is de serie ook in Nederland te zien. Vanavond kun je al wel kijken naar de Mad men special maar ons leek het wel leuk om je op deze plek een voorproefje te geven, zodat je na het zien van deze scène een beetje weet wat je kunt verwachten.

Must-see
Wat dat is? Een strak geregisseerde en realistische dramaserie met uitgediepte personages, sterke dialogen en prachtige decors (van de outfits tot kantoorartikelen: álles klopt!). Kortom: Mad men is dé must-see van deze zomer. Gaat dat zien dus!


Mocht bovenstaand fragment smaken naar meer: er staan nog veel meer scènes op YouTube (zoek simpelweg op 'mad men', die we helaas niet in dit artikel konden embedden (insluiten).

Reageren