Mustafa Marghadi gaat naar de kapper

11 april 2013 16:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Patty Brard had de afgelopen week nogal wat kritiek op het haar en de kleding van Mustafa Marghadi. De NOS op 3-nieuwslezer gaat nu aan de slag met zijn uiterlijk. 

Brard leverde in haar column in Weekend snoeiharde kritiek op de 29-jarige nieuwslezer: 'Ik betrap me er elke keer weer op dat ik afgeleid word door de kleding van vooral Mustafa. Zijn T-shirts zijn net zo slonzig als zijn kapsel, ze lubberen allemaal bij het halsje. Zijn enige lichtblauwe colbert is gekreukt en zijn houding is gemaakt nonchalant.'

Kapper

Marghadi zegt dat ie zich weinig aantrekt van de kritiek, maar dat ze wat betreft zijn haar misschien wel een puntje heeft. Hij vertelde op 3FM dat hij binnenkort weer eens in de spiegel van de kapper kijkt. „Ik was van plan om deze of misschien volgende week even te gaan, maar straks lijkt het net alsof ik het doe voor Patty Brard.” 

Blauwe jasjes

Marghadi stuurde -nadat hij de column van Patty Brard las- ook meteen een sms aan zijn styliste: „Ook die afspraak staat, ik zweer het, volgende week donderdag. Dan ga ik met mijn styliste op pad.” Hij vindt de opmerkingen van la Brard wel een beetje zielig voor de dame in kwestie. „We hebben heel goede stylistes die onze kleding uitkiezen. Daarbij, als ze goed opgelet heeft, ik heb niet één blauw jasje, maar twee blauwe jasjes en nog vier andere jasjes. Ze kijkt blijkbaar alleen als ik blauwe jasjes aan heb.”

Meer over