My super ex-girlfriend

Ze is intelligent, sexy en heeft superkrachten. Maar van sociale omgangsnormen heeft Jenny Jones, alias supervrouw G-Girl (beiden gespeeld door Uma Thurman), nog nooit gehoord.

Wanneer haar vriend Matt (Luke Wilson) genoeg heeft van haar jaloerse en bezitterige gedrag, maakt hij het uit. En dan kan Jenny nog maar aan één ding denken: wraak nemen als My Super Ex-Girlfriend...

Goed verwerkt
Tijdens het kijken naar deze première¬film speelt één gedachte door je hoofd: wat heeft Uma Thurman haar eigen scheiding goed verwerkt! In 2004 werd bekend dat de actrice en haar man Ethan Hawke (die ze leerde kennen tijdens de opnames van
Gattaca) uit elkaar gingen.

Schuldige
Hij zou jaloers zijn op haar succes, en zijn vreemdgegaan met een B-actrice, terwijl Uma thuis met hun twee kinderen op hem wachtte. De geruchten waren niet van de lucht, maar dat híj de schuldige was, stond voor iedereen vast.

Geen wraak
Toch nam Uma geen wraak op Ethan, liet ze niets los in de media (nog steeds niet), maar concentreerde ze zich op haar twee kinderen en ging verder met haar leven. Erg chic!

Liever privé
"Ik hou mijn leven gewoon liever privé", verklaart Uma. "In het echt ben ik ook een beetje antisociaal, zelfs wat verlegen. Ik heb geen uitgebreid sociaal leven, dus als het slecht met me gaat, verstop ik me liever thuis met mijn dochter en zoon. Ik heb gelukkig wel een heel goede band met mijn familie."

Moederschap
"We zijn allemaal heel close en dat vind ik fijn. En ik heb ook wat vrienden die me al decennia steunen. Daar ben ik ook heel trots op, want mijn leven draait toch om relaties met anderen. Maar ik geniet toch echt het meest van het moederschap. Kinderen hebben is het grootste cadeau dat ik ooit heb gekregen."

Reageren