Na Drive In nu ook Sail In Première

Veronica gaat na de zeer succesvolle Drive In Première nu ook de Sail In Première organiseren. Het regent aanmeldingen, en Veronica zag zich al genoodzaakt een andere locatie te zoeken.

Strandzuid is de nieuwe plek voor het filmevenement. Eerst was het feest ergens anders gepland, maar Veronica kreeg de afgelopen weken al honderden aanmeldingen binnen.

ArenA
De bedoeling is simpel: Veronica laat op een groot scherm op of rondom het water een film zien. Mensen die zich hebben aangemeld, zijn ingeloot en een boot bezitten kunnen vanaf het water de film bekijken.

Bij de Drive In was dat hetzelfde, alleen was het toen op het vasteland en in auto's in plaats van boten. De Drive In Première werd destijds gehouden in de Amsterdam ArenA.

Stallone, Willis en Schwarzenegger
Tijdens de Sail In Première laat Veronica de film The Expendables zien. Actiehelden als Sylvester Stallone, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke en Bruce Willis schitteren op het witte doek.

Kaarten zijn uitsluitend te winnen op sailinpremiere.nl. Filmliefhebbers die niet in bezit zijn van een boot kunnen kans maken op een VIP-arrangement voor vijf personen met alles erop en eraan.

De Veronica Sail In Première vindt op dinsdag 17 augustus plaats op Strandzuid in Amsterdam. De Making Off The Expendables is op donderdag 19 augustus te zien bij Veronica.

Reageren