Na Spijkerman komt Brard schoonouders gek maken

Patty Brard is aanstaande woensdag in de tweede aflevering van het hilarische NET 5-programma My Parents Are Gonna Love You te zien. De 55-jarige televisiepersoonlijkheid verrast de ouders van haar twintig jaar jongere 'nieuwe liefde' Rogier in eerste instantie aangenaam met haar verschijning. Maar dan..

Naarmate de avond vordert en Patty onder andere labiel, drugsverslaafd én samen met Rogier per direct een kind wil verwekken, slaat de sfeer om. Uiteraard wordt dit hele schouwspel vastgelegd door verborgen camera’s.

Nachtmerrie Patty
Moeder Wiep en stiefvader Wim zijn dolenthousiast dat ze nieuwe liefde van Rogier gaan ontmoeten. Eenmaal aangekomen in de riante villa van hun toekomstige schoondochter, staan ze plots oog in oog met niemand minder dan Patty Brard. Wiep en Wim sluiten haar meteen in hun hart, maar naarmate de avond vordert, blijkt Patty toch een aantal eigenschappen te hebben waar ze absoluut niet blij mee zijn…

Een baby, nu!
Zo baten de kalmeringsmiddelen die Patty slikt niet, want is ze nog steeds hysterisch. Daarnaast kampt hun nieuwe familielid met een alcoholverslaving en wil ze dat Rogier per direct alles opgeeft zodat hij met haar naar Ibiza verhuist. Als klap op de vuurpijl laat Patty weten dat ze nog een kind wil en dat haar ovulatietest aangeeft dat ze een eisprong heeft: het moet dus nu gebeuren!

Meer over:

Reageren