Naam dochter Cas Jansen bekend

Zoals Televizier.nl gisteren al meldde, is acteur Cas Jansen vader geworden. De naam van zijn kersverse dochter is nu ook bekend: Joëlle.

Het kindje is iets te vroeg geboren, maar verder volledig gezond, zo liet Cas weten.

Meer informatie in het bericht hieronder!

---

Cas Jansen vader van dochter
(bericht 10-06-2009)

Een opvallende gang van zaken: amper een paar dagen nadat officieel bekend werd dat acteur Cas Jansen in het grootste geheim getrouwd is met zijn geliefde Annelieke Bouwers, blijkt de acteur al vader te zijn geworden van een dochter!


Dat Annelieke 'Jansen' hoogzwanger was, was bekend. Maar eigenlijk zou ze pas over pakweg een maand moeten bevallen. Woensdagmiddag kwam echter de dochter van de twee al ter wereld, zo meldden insiders aan de redactie van Televizier.nl.

De bevalling vond in de middag plaats. Een naam voor het kindje is nog niet bekend.

Huwelijk
Cas en Annelieke trouwden vrijdag 29 mei in het geheim in de kerk De Duif in Amsterdam. Er waren slechts zestig mensen uitgenodigd, die werd verzocht om het evenement strikt geheim te houden. De reden voor de geheimhouding was simpel: Cas, al van zijn jongere jaren bekend van tv, wilde niet lastiggevallen worden door paparazzi.

Cas vroeg Annelieke vorig jaar al ten huwelijk, maar kort daarop maakte het stel bekend het huwelijk uit te stellen tot na de komst van de baby. Dat blijkt nu dus een afleidingsmanoeuvre te zijn geweest.

We kennen Cas natuurlijk van zijn rollen in Fort Alpha, Goede tijden Slechte tijden, All stars, Luifel en Luifel, Spoorloos verdwenen en tal van films.

Reageren