Najaarsprogrammering SBS 6

Vanavond begint de najaarsprogrammering van SBS 6 al. Popstars staat voor vanavond op de planning en daarmee trapt SBS het nieuwe tv-seizoen af.

Maar er is meer. Beau van Erven Dorens en Gerard Joling maakten bekend in samenwerking met Paul de Leeuw een spin-off te maken van zijn zaterdagavondprogramma. De Zaterdagavondshow Van Gerard En Beau, zoals de voorlopige titel luidt, moet het gat dat De Leeuw achterliet in de programmering opvangen.

Paragnoste
Van Erven Dorens gaat ook nog op eigen houtje verder. SBS 6 was er nog mysterieus over, maar Beau gaat dit najaar in De Wereld Van Beau op zoek naar bijzondere belevenissen in onbekende werelden. Van Erven Dorens gaat zichzelf doelen stellen in delen van de wereld waar het niet makkelijk is deze doelen uit te voeren.

Nog een spin-off: Help! Mijn Kind Heeft Een Zesde Zintuig. Vanaf begin 2011 presenteert de paragnoste Liesbeth van Dijk het nieuwe programma. Ze zal kinderen bijstaan die een paranormale gave hebben, maar daar moeilijk mee om kunnen gaan.

Verborgen camera
Nance Coolen gaat een nieuwe familieshow maken. In De Leukste Verborgen Cameragrap Van Nederland neemt zij, samen met zo nu en dan een BN'er, mensen in de maling. Vastgelegd door de verborgen camera levert dit ongetwijfeld leuke situaties op. Nance presenteert ook het nieuwe huizenprogramma Huizenjacht, waarin zij en de andere presentatrices mensen helpen die op zoek zijn naar een nieuw huis.

Hans Kraay jr. gaat op zoek naar lachwekkende records uit het Guinness Book Of World Records. Kraay laat zien welke bizarre records er in het boek vermeld staan. Verder blijven natuurlijk de series als Het Beste Idee Van Nederland, Popstars en House gewoon in de programmering staan.

Reageren