Nance Coolen en de Jockeyboys bij Giel Beelen

Nance Coolen werkt officieel aan haar comeback nu ze hersteld is van haar herniaoperatie. Vanmorgen was ze te gast bij Giel Beelen om haar nieuwe nummer live te brengen. Kijk hier voor het optreden.

In een interview met het AD maakt Nance  haar eerste project na haar revalidatie bekend: het inzingen van een dancenummer met het Nederlandse duo Jockey Boys. Dit betekent niet alleen haar comeback in enkel de showbizzwereld, maar ook in de dance-industrie. In de jaren '90 scoorde ze al hits zoals Slave to the Music met het danceproject Twenty 4 Seven.

Kijk onderaan de pagina voor het nummer Higher

Carrièreswitch

In 1995 verliet Nance deze danceformatie en rolde ze de televisiewereld in waarbij ze programma's presenteerde als Lingo, Sterren Dansen op het IJs en Popstars. SBS6 zette haar vorig jaar aan de kant, waarna het op televisiegebied stil bleef rond Nance.

Herniaoperatie

Begin dit jaar kwam ze weer in het nieuws vanwege een herniaoperatie. De revalidatie hiervan duurde maanden, maar eindelijk is Nance alle ellende te boven gekomen. Verdere details over het nummer zijn helaas nog niet naar buiten gebracht.

Reageren