Nance mist Gerard Joling

Nance en Joling vormden samen het presentatieduo voor Popstars totdat Gerard het te zwaar kreeg. Hij trok zich terug om te herstellen.

Nance zit midden in de voorrondes van de talentenjacht, maar moet de presentatieklus nu alleen doen. "We doen normaal altijd alles samen. Ik mis Geer, met hem is het nog gezelliger. Maar ik wil onder geen beding dat hij te vroeg aan de slag gaat."

Sinterklaasfilm
Ook regisseur Martijn van Nellestijn mist Gerard, maar wil hem beslist niet onder druk zetten. Zondag 10 oktober gaat in het Amsterdamse Tuschinski theater zijn film Sinterklaas en het pakjesmysterie in première. "Natuurlijk zou ik het geweldig vinden als Gerard erbij is. Hij heeft in mijn eerdere films ook gespeeld. Gerard hoort er gewoon bij. Maar ik vrees het ergste. Aanstaande vrijdag wordt bekeken of Gerard komende zondag acte de présence kan geven."

Ook het optreden tijdens het Grand gala voor KiKa (Kinderen kanker vrij) in Hotels van Oranje heeft hij voorbij moeten laten gaan. "Het was wel de bedoeling dat ik daar zou zingen. Maar het is toch nog niet gelukt", aldus Joling.

Herstelperiode
Nance vervolgt: "Ik laat het uit mijn hoofd om hem tijdens deze rustperiode te storen. Gerard weet dat ik aan hem denk en volgens mij is dat genoeg voor hem."

Nance wil Gerard snel weer naast haar hebben, maar alleen als hij dat aankan:"Mensen vergeten wel eens dat dit écht een herstelperiode nodig heeft. Ik vind Gerard veel te lief om dat uit het oog te verliezen. Ik wil hem dolgraag weer naast me hebben in Popstars, maar níét ten koste van zijn gezondheid."

Reageren