Nanninga zit weer fout

Wilma Nanninga, redactrice van de pagina Privé op de website van de Telegraaf, heeft in een maand tijd drie maal onjuiste feiten gepubliceerd over BN'ers.

Afgelopen week schreef Nanninga dat Patricia Paay een biografie ging uitbrengen, waarin ze onder meer open zou zijn over haar seksuele relatie met ex-man Adam Curry.

"Lulkoek"
Patricia was daar niet blij mee. "Wat een lulkoek. Nou doet ze het voor de tweede keer: gewoon maar wat schrijven zonder dat ze iets checkt", reageerde Paay.

Het is niet de eerste keer dat de Privéredactrice fouten maakt in haar berichtgeving. Deze maand kwam het twee maal eerder voor dat een Bekende Nederlander een bericht van Nanninga ontkende. Vorige maand schreef Nanninga dat jurylid en zanger Gordon in het ziekenhuis zou liggen. Dat ontkende het management van Gordon toen, als zijnde pertinent niet waar.

Voor schut
Enkele weken geleden was het Jan Smit die tegen Nanninga in ging. Nanninga schreef dat Smit op de trouwlocatie van zijn ex-vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar huidige man Wesley Sneijder was gaan kijken, en zelfs de bruidssuite had bezocht.

"Naast het feit dat het verhaal absolute onzin is, zet Wilma Nanninga Jan met dit verhaal bewust voor schut. En dat is niet de eerste keer", reageerde de manager van Smit toen. Nanninga bood via de Telegraafwebsite haar excuses aan, maar Smit denkt erover na om stappen te ondernemen.

Reageren