Natasha Froger in nieuwe hulpshow van RTL 4

Natasha Froger, de vrouw van René Froger gaat weer mensen helpen in een nieuwe RTL 4-show, dat verklapte Natasha in de Spits.

Dit najaar starten de opnames en Natasha is er helemaal ‘heppie’ mee. “Ik mag daar nog niet veel over zeggen, maar het is wel weer een hulpprogramma waarin het begeleiden van mensen centraal staat, want dat is en blijft wel helemaal mijn ding”, aldus de vrouw van René Froger.

De Frogers in een realityshow

En het is niet de eerste RTL-show voor de Frogers. Eerder leefde ze al op bijstandsniveau in Effe Geen Cent te Makken. De voedselbank werd eens goed op de kaart gezet door de familie en dat was goed nodig. Ook waren ze te zien in Helemaal Heppie en zetten ze zich in voor kinderen die - normaal gezien - niet op vakantie kunnen gaan.

Natasha's roeping

Natasha heeft met de hulpprogramma’s haar roeping gevonden. “Ik vind het leuk om mensen blij te maken, om een luisterend oor te bieden of om te ’mediaten’ bij een ruzie. En van handen uit de mouwen steken word ik ook blij. Ik kan dat goed én ik kan daarbij mezelf zijn, iets dat voor mij een vereiste is bij een nieuw programma. Ik kies dan ook altijd met mijn hart.”

Reageren