Natasja Froger weg bij SBS?

Natasja Froger heeft een nieuwe presentatieklus in de wacht gesleept: ze gaat samen met John Williams burenruzies oplossen in het RTL-programma Bonje met de buren. Het gonst van de geruchten dat de vrouw van René Froger dit keer definitief overstapt naar de zender, maar de presentatrice verwijst de roddels naar het rijk der fabelen.

Volgens Natasja is er namelijk geen verschil met haar deelname aan de programma's De Frogers: ff geen cent te makken en De Frogers: helemaal Heppie!

Combineren
Voor deze realitysoaps werd de SBS-coryfee al eerder 'uitgeleend' aan RTL. Ook deze keer is het de bedoeling dat ze haar werkzaamheden voor beide zenders gaat combineren.

Goed overleg
"Ik ga een programma maken voor RTL, maar dat hebben we de laatste jaren ook gedaan en dat is altijd in goed overleg gegaan", aldus de blonde presentatrice in Shownieuws. "Ik ben ook nog hartstikke druk met de nieuwe serie Hart in actie en hoop dat ik ook daarna nog dingen voor SBS kan blijven doen."

Contractueel
Ook producent John de Mol is ervan overtuigd dat de samenwerking geen problemen gaat opleveren. "Natasja kan contractueel voor beide zenders werken", zegt hij in De Telegraaf. "Ze bewijst bij Hart in actie voor SBS dat ze het hart op de goede plaats heeft. John en zij hebben allebei het talent om werkelijk mee te leven met anderen, dus we wilden hen beslist samen hebben. En dat is gelukt."

Reageren