NCIS krijgt nieuwe spin-off

Na de originele NCIS en NCIS: LA is er een derde serie rond de Naval Crime Investigative Service in de maak. Het is nog niet duidelijk wanneer deze te zien zal zijn.

Halverwege seizoen 4 van NCIS: LA begint het verhaal voor de nieuwe, nog titelloze, serie. Een voor een komen de hoofdrolspelers het Los Angeles team versterken. Het plot leidt daarna naar een dubbelaflevering aan het eind van het seizoen, die tegelijk als begin van de nieuwe serie geldt. Na de tweeluik gaat het nieuwe team zijn eigen weg en is de spin-off geboren. 

Rondreizen 

Naar alle waarschijnlijkheid krijgt de derde NCIS geen vaste stad als uitvalbasis. De nieuwe ‘Naval Crime Investigators’ bestaan namelijk uit een rondreizende elite-eenheid. Ze gaan kriskras door het land om de misdaad te bestrijden.

NCIS: LA 

NCIS en NCIS: LA zijn gigantische hits in de Verenigde Staten, dus een derde serie lag voor de hand. SBS 6 zendt op dit moment het vierde seizoen van NCIS: LA uit. Fans staat de komende periode dus een aantal nieuwe personages te wachten. Er zijn nog geen namen bekend gemaakt, die zullen we zelf moeten spotten.

Reageren