Nederland - Duitsland ook onder 21 een succes

7 juni 2013 09:46 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het Nederlands elftal zorgde op het EK onder 21 voor een Duitse overwinning op Duitsland. Oranje scoorde in de 90ste minuut de 3-2 onder het toeziend oog van een miljoen kijkers.

En dat is behoorlijk was voor een toernooi onder de 21 op SBS 6. Waarschijnlijk had de Duitse tegenstander daar iets mee te maken. De wedstrijd was reuze spannend. Nedelrand kwam na een goede eerste helft op een comfortabele voorsprong van 2-0. Na de rust kwamen de Duitsers sterk terug en werd het 2-2. Leroy Fer zorgde met een mieterse kopbal voor de zwaarbevochte overwinning.

Nelli Cooman

In Jouw Vrouw Mijn Vrouw had Gaston het zwaar te verduren in het huishouden van Nelli Cooman. De ex-hardloopster is nogal in de here en deed haar uiterste best Gaston te bekeren. Daarbij werd de arme Gaston elke ochtend om 5 uur uit zijn bed getremd voor een hardloopsessie.