Nederlandse en Belgische koks strijden in The Taste

28 Mei 2013 10:37 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

RTL brengt in samenwerking met VTM binnenkort het gloednieuwe programma The Taste op de buis. 4 teams van Nederlandse en Vlaamse komaf gaan de strijd aan.

“4 teams gaan de culinaire strijd aan met elkaar, waarbij alles om de smaak draait. Elk team wordt geleid door een Vlaamse of Nederlandse sterrenchef. De chefs mogen de kookkunsten van de teams enkel blind proeven”, aldus VTM.

Belgische en Nederlandse topchefs

Het Belgische team staat onder leiding van topschefs Gert de Mangeleer en Wout Bru. De Nederlanders staan onder het bewind van Robert Kranenborg en tv-topkok Herman den Blijker. De vier chefs moeten een zo sterk mogelijk team samenstellen van vier kandidaten. Tijdens een auditieaflevering zullen alle kandidaten een hapje moeten voorschotelen, dat de chefs blind zullen proeven. Hierna beslissen ze of ze de kandidaat al dan niet verder willen meenemen.

RTL zoekt kandidaten

RTL zoekt kandidaten en je kan je binnenkort via deze link aanmelden. “Iedereen heeft een eerlijke kans om aanspraak te maken op de hoofdprijs. Lieve oma’s, professionele souschefs, kookgekke vaders en ambitieuze bordenwassers, iedereen met een passie voor koken mag meedoen”, aldus de zender.

Meer over