Nederlandse Hollywoodvrouw toch naar The Real Housewives of Beverly Hills

Yolanda Hadid, een van de sterren van het Net 5-programma Nederlandse Hollywoodvrouwen, doet mee aan de realitysoap The Real Housewives of Beverly Hills.  Opvallend, omdat ze in eerste instantie had geweigerd.

De blondine, die vorig jaar op spectaculaire wijze met muziekbons David Forster in het huwelijk trad, is al begonnen aan de opnames van het derde seizoen van de Amerikaanse realityserie. The Real Housewives of Beverly Hills wordt in Amerika uitgezonden door niet erg bekende kabelzender Bravo.Yolanda's keuze is opvallend, omdat ze dit jaar nog aan Televizier onthulde dat ze in eerste instantie geen trek had in een rol in The Real Housewives of Beverly Hills.

"Niet zo lang geleden ben ik gevraagd voor een soortgelijke serie, Beverly Hills housewives. Dat heb ik afgehouden, omdat het me vervelend leek als mijn kinderen daarover op het schoolplein worden aangesproken. Maar Nederlandse Hollywoodvrouwen komt alleen in Nederland op tv; de buren kijken dan niet mee.’’

Nederlandse Hollywoodvrouwen
Voor het geld hoeft ze het niet te doen, zoveel is wel duidelijk uit de opnames van Nederlandse Hollywoodvrouwen. Waarschijnlijk zit de showbiz Yolanda Hadid in het bloed en vindt ze het niet erg om overal de camera's bij te hebben.

Het huwelijk van Yolanda Hadid en David Forster, waarbij beroemdheden als Oprah Winfrey, Barbra Streisand en Heidi Klum aanwezig waren, is terug te zien op Net5.nl. Het gaat om de laatste uitzending van het tweede seizoen van Nederlandse Hollywoodvrouwen

Lees ook 

Yolanda Hadid-Foster over The Real Housewives of Beverly Hills
Yolanda Hadid over haar sterrenbruiloft
Conchita Leeflang, nieuw in seizoen 2 van Nederlandse Hollywoodvrouwen
Op bezoek bij Yolanda Hadid in Malibu

Reageren