Nel Veerkamp overleden

Nel Veerkamp is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het NCRV-programma Man Bijt Hond, waarmee Nel bij het grote publiek bekend werd, dinsdagochtend laten weten.

Nel kampte al langere tijd met longproblemen. Ze werd in januari en oktober van dit jaar al opgenomen in het ziekenhuis.

Op 15 oktober vierde ze nog haar 82ste verjaardag.

Midden
Dochter Hannie en schoonzoon Ton, de andere hoofdrolspelers uit de docusoap die Man Bijt Hond in 2004 uitzond, laten het programma weten dat de familie "diep bedroefd is door het verlies van hun moeder, oma en schoonmoeder". Wel is de familie blij dat Nel zo lang in hun midden is geweest.

Roken
Nel Veerkamp werd bekend als een van De Veerkampjes in Man bijt hond. De real life soap van het programma volgde de plat Amsterdamse familie in hun hele doen en laten. Nel - oma - Veerkamp was als kettingrokende en dierenprintdragende partij altijd een vrolijke nooit in de docusoap.

Dinsdagavond staat de gehele uitzending van Man Bijt Hond volledig in het teken van Nel. De rest van de week worden afleveringen van De Veerkampjes uitgezonden in Man Bijt Hond.

Man Bijt Hond heeft een speciaal afscheidsfilmpje gemaakt voor Nel, waarin Nel ook zelf afscheid neemt:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


En andere fragmenten van Nel:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Meer over:

Reageren