Nerds naar Thailand

Vanaf maandag 30 maart staan er weer negen kersverse 'beauties' en negen regelrechte 'nerds' klaar voor het derde seizoen van de RTL 5-reeks Beauty en de nerd. Dit keer wordt de hele club verscheept naar... Thailand én is er voor het eerst een mannelijke beauty en een vrouwelijke nerd te bewonderen.

In het programma vormen mooie maar behoorlijk naïeve dames (of een heer) een duo met hyperintelligente maar wereldvreemde nerds (m/v). Onder leiding van presentatoren Bridget Maasland en haar Vlaamse collega-presentator Mathias Coppens brengen de beauties de nerds sociale vaardigheden bij, terwijl de nerds de kennis bijspijkeren van de beauties.

Gespierde adonis
"Beauty en de nerd is geen datingshow, maar een confrontatie tussen twee totaal verschillende leefwerelden", aldus RTL.

Deze derde reeks is de strijd tussen de stellen verplaatst naar Thailand. De verrassing dit seizoen is de samenstelling van het negende koppel, dat bestaat uit een mannelijke beauty en een vrouwelijke nerd. De gespierde adonis weet alles over lifestyle, mode en showbizz terwijl zijn nerd helemaal niets heeft met uiterlijk vertoon. Zij zit liever achter de computer.

25,000 redenen
De tegenpolen vormen voor de gelegenheid een duo en gaan de strijd aan met de andere acht stellen. Belangrijk is dat de duo's goed op elkaar ingespeeld raken, want wekelijks valt het koppel af dat de meeste steken laat vallen. Het winnende koppel gaat met 25.000 euro naar huis.

De eerste aflevering op maandag 30 maart gaat meteen goed van start. De beauties worden overvallen met het vertrek naar Thailand en krijgen geen tijd meer hun koffers te pakken. Tot hun grote schrik krijgen de nerds de opdracht dit voor hen te doen.

Pas in Thailand vindt de eerste ontmoeting plaats én blijkt wat de nerds voor hun beauty hebben ingepakt en welke cruciale zaken ze over het hoofd hebben gezien.

Beauty en de nerd, RTL 5, vanaf maandag 30 maart, tussen 21.30 en 22.30 uur.

Reageer
Wat denk jij: gaat de mannelijke beauty (de adonis) er uiteindelijk vandoor met één van de vrouwelijke beauties?

Reageren