NET 5 blijft in kleine mensen

NET 5 blijft programma's over kleine mensen uitzenden. Na The Little Couple is vanaf maandag 27 december elke werkdag de docusoap Little People, Big World op de zender te zien.

De serie draait om vader Matt, moeder Amy en hun vier kinderen, die samen de bijzondere familie Roloff vormen.

Klein en groot
De helft van hen, Matt, Amy en zoon Zach is klein. De rolverdeling mag hierdoor soms anders zijn dan bij een doorsnee gezin, de Roloffs zijn bovenal een warme en gelukkige familie.

Aan het hoofd van het gezien staat vader Matt, een gepassioneerde zakenman die ook de belangen van kleine mensen behartigt. Matt is al twintig jaar gelukkig getrouwd met Amy, die net als hij ook klein is. Amy heeft twee banen en zorgt daarnaast ook nog eens voor de kinderen.

Kleine en grote kids
De oudste kinderen, Zach en Jeremy, zijn een tweeling, maar dit gelooft niemand. Zach is namelijk net als zijn ouders klein, terwijl zijn tweelingbroer Jeremy een doorsnee lengte heeft.

De twee andere kinderen Molly en Jacob hebben ook een ‘normale lengte’. De broers en zus kunnen het goed met elkaar vinden, maar lopen soms tegen moeilijkheden aan door het verschil in lengte. Zo kan Zach op verschillende fronten minder goed meekomen, wat hem af en toe erg verdrietig maakt.

Reageren