NET 5 brengt The Kardashians

NET 5 zendt vanaf 4 oktober elke werkdag de Amerikaanse realityserie The Kardashians uit, waarin een kijkje wordt geboden in het uitzonderlijke leven van de rijke familie Kardashian. De realitysoap is een ware culthit in de Verenigde Staten, mede omdat de familie Kardashian nou niet bepaald standaard is.

Zussen Kim (29), Khloé (25) en Kourtney (30) behoren tot de grootste en populairste realitysterren van Amerika. Ze zijn alle drie bloedmooi en delen een gezonde dosis humor, maar kunnen ook behoorlijk ruzie met elkaar maken.

Het zijn drie ware glamourvrouwen die hun zaken goed op orde hebben en zich omgeven met vele beroemdheden. De dames laten geen feestje aan hun neus voorbij gaan.

Liefde
Kim en Khloé hebben bovendien een spraakmakend liefdesleven. Kourtney is de enige die al jaren een relatie heeft. Haar vriend Scott valt echter niet bij elk familielid in goede aarde…

De dames hollen van fotoshoot naar fotoshoot en sieren menig cover. Kim is onlangs nog uitgeroepen tot één van de meest sexy vrouwen op aarde.

Familieachtergrond
De zusjes Kardashian en hun broer Robert Jr. (22) zijn kinderen van Robert en Kris Kardashian. Robert Kardashian verwierf bekendheid als advocaat van O.J. Simpson. Hij scheidde in 1989 van Kris en is in 2003 overleden.

Kris is inmiddels hertrouwd met Olympisch atleet Bruce Jenner. Ze hebben samen nog twee kinderen: Kendall (14) en Kylie (12). De ouders vormen de spil van dit grote gezin en proberen enige rust te creëren in de alledaagse chaos.

The Kardashians is in de Verenigde Staten al vier seizoenen te zien. Khloé en Kourtney hebben zelfs hun eigen spin-off soap (Take Miami) gekregen, waarvan onlangs het tweede seizoen van start is gegaan.

Reageren