Net 5 geeft Gossip Girl weer een kans

Gossip Girl komt weer terug bij NET 5. De serie was al eerder te zien op de zender maar wegens onvoldoende succes weer van de buis gehaald. Vanaf 29 november zijn ze weer te zien.

Afgelopen februari stopte NET 5 met het uitzenden van de Amerikaanse serie wegens tegenvallende kijkcijfers. De serie werd verplaatst van de zondag naar de dinsdag- en vrijdagavond maar boekte nergens veel succes.

NET 5 gaat het toch weer proberen en gaat seizoen 3 (vanaf aflevering 6) van Gossip Girl uitzenden op het tijdslot van De Co-Assistent, ná Grey's Anatomy, op maandagen om 21.30 uur.

Waar in het verhaal
Blair en Chuck hebben dit seizoen nog steeds een relatie, maar hebben wel hun eigen regels en spelletjes. Blair probeert haar populaire status ook op de universiteit te behouden, maar dit mislukt dankzij Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg). Als Blair eindelijk van haar rivale verlost is werkt ze aan haar populariteit met nieuwe meisjes die haar volgen. Chuck probeert dit seizoen uit de schaduw van zijn vader te stappen door een hotel en een club te openen.

Reageren