NET 5 heeft nieuwe vooravond

De nieuwe vooravond op de maandag van NET 5 staat in het teken van reality. Vanaf aankomende maandag zendt NET 5 tussen 18.00 en 20.30 maar liefst vier realityprogramma's uit.

Eerst is er de serie Medisch Centrum. In dit programma wordt een kijkje gegeven in het dagelijks leven van ziekenhuis personeel van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Baywatch II
Daarna is het de beurt aan Airline, waar het wel en wee van passagiers, piloten en andere personeelsleden van grote luchtvaartmaatschappijen wordt getoond.

Ook nieuw is Bondi Rescue. In deze Australische serie is te zien hoe strandwachters van Bondi Beach een zo veilig mogelijke omgeving voor hun badgasten proberen te creƫren.

Klein
Als laatste is het de beurt aan The Little Couple. Deze serie draait om het pasgetrouwde Amerikaanse stel Bill en Jennifer Klein. Ze doen hun achternaam eer aan: de twee zijn amper een meter groot.

The Little Couple geeft een kijkje in het leven van de twee. Hoe kun je autorijden als je niet met je voeten bij de pedalen kunt? En hoe kun je je hond nog aan, die praktisch even groot is als jij bent? The Little Couple laat het zien.

Reageren