Net 5 komt met Rookie Blue

Rookie blue is vanaf mei te zien op Net 5. De Canadese serie wordt omschreven als 'de politieversie van Grey's anatomy' en draait om vijf jonge agenten die vers van de politieacademie komen. 

Deze 'rookies' krijgen vanaf hun eerste werkdag te maken met heftige achtervolgingen en komen al snel in levensgevaarlijke schietpartijen terecht. Op de politieschool ontstonden al hechte vriendschappen en de nodige romances, maar hoe houden ze zich staande in de keiharde realiteit?

Beste lancering
Rookie blue is zowel in thuisland Canada als in Amerika een succes. De eerste aflevering werd vorig jaar juni uitgezonden in de V.S. en was die zomer de beste lancering van een serie. Het tweede seizoen van de serie gaat daar over een paar maanden van start.

Voorproefje
Wie de digitale zender 13th Street kan ontvangen, volgt de rookies misschien al enige tijd. De rest van Nederland moet nog een maandje geduld hebben voordat we kennis kunnen maken met de vijf agenten. De serie is vanaf 16 mei te zien op Net 5. Op de website van Net 5 en hieronder zijn alvast wat voorproefjes te vinden.

 

Reageren