NET 5 nu al met spin-off The Kardashians

De realityserie The Kardashians is pas sinds 1 oktober bij NET 5 te zien en nu al komt de zender óók met een van de spin-offs van de serie: Kourtney and Khloe Take Miami.

In Kourtney and Khloé Take Miami gaan de zusjes Kourtney en Khloé Kardashian op pad in Miami. De camera's laten eigenlijk precies hetzelfde zien als bij de originele serie: shoppen, mannen, ups en downs.

Miami en mannen
De twee zussen verhuizen voor de serie tijdelijk van Californië naar Miami, waar ze onder andere een nieuwe DASH-winkel openen. Daarnaast zijn Kourtney en Khloé niet uit het nachtleven weg te denken, brengen ze menig mannenhoofd op hol en liggen ze uiteraard regelmatig met elkaar in de clinch.

Daarnaast komt er voor Khloé een droom uit, wanneer ze haar eigen radioprogramma ‘Khloé After Dark’ krijgt. En hoewel zus en überdiva Kim Kardashian geen hoofdrol in deze serie speelt, komt ze wel af en toe langs en dit blijft volgens NET 5 dan ook "niet ongemerkt".

Kardashian
De glamourdiva’s en zussen Kim, Khloé en Kourtney Kardashian verwierven enorme bekendheid door de Amerikaanse realitysoap The Kardashians en zijn sindsdien niet meer uit de bladen weg te denken.

Zowel de originele serie, The Kardashians (met het hele gezin) als de spin-off van Kourtney en Khloé, werden in Amerika succesvol ontvangen.

Reageren