NET 5 sluit jaar af met Beyoncé

Op oudejaarsavond sluit NEt 5 het jaar af met een registratie van de spetterende show Beyoncé – I Am World Tour. De wereldberoemde zangeres heeft het afgelopen jaar over de hele wereld concerten gegeven en de meest memorabele optredens zijn geregistreerd. Daarnaast is te zien hoe het hectische leven van Beyoncé er achter de schermen uitziet en krijgt iedereen de kans om kennis te maken met de ware persoon achter de zangeres.

Dat Beyoncé meer kan dan alleen zingen, blijkt uit het feit dat ze de Beyoncé - I Am World Tour zelf geproduceerd en geregisseerd heeft. Naast de beelden van de spetterende concerten met liedjes als Single Ladies en Crazy in Love zijn er ook gastoptredens weggelegd voor Kanye West en Jay-Z, de man van Beyoncé.

Ook het dynamische leven van de zangeres achter de schermen komt voorbij. Zo is te zien hoe Beyoncé voor de ogen van de camera in tranen uitbarst omdat het haar allemaal teveel wordt. De hoogte en dieptepunten van de zangeres tijdens haar heftige jaar komen voorbij en dit is uiteraard allemaal geregistreerd door de camera’s.

Overige concerten oudejaarsavond
Na de wereldtour van Beyoncé zendt Net5 aansluitend de volgende concerten uit: Van Velzen in Concert, A Night In Paradise, Wouter Hamel & Friends in Concert en Josh Groban – Awake Live.

De Beyoncé – I Am World Tour is vrijdag 31 december vanaf 23.00 uur te zien bij NET 5.

Reageren