Net 5-talkshow voor Daphne Bunskoek

Presentatrice Daphne Bunskoek is vanaf komend najaar met een aantal andere bekende vrouwen te zien in een dagelijkse talkshow op Net 5.

In iedere uitzending schuiven vijf bekende vrouwen afwisselend aan bij Daphne om op werkdagen actuele ontwikkelingen met elkaar te bespreken.

Vrouwenvisie
De talkshow wordt uitgezonden in de vooravond en gaat een uur duren. De titel van het nieuwe programma is nog niet bekend. Het concept van het programma lijkt enigszins op het Amerikaanse The view, waarin een panel van bekende vrouwen precies hetzelfde doet. 

Meetlat
"Ze bespreken zowel actuele als algemene onderwerpen en leggen die langs hun persoonlijke meetlat. Van de verkiezingen en het uiterlijk van Geert Wilders, van de wetenschap dat geluk genetisch bepaald is, tot aan de worsteling met under- dan wel overdressed zijn", zo legde Daphne uit aan het ANP.

EVA
EDe vrouwentalkshow is een initiatief van En Vele Anderen (E.V.A.), de productiemaatschappij van Paul de Leeuw. Andere vrouwen die aan het programma meewerken, zijn onder andere ex-politica Hedy d'Ancona en columniste Aaf Brandt Corstius.

Genoegen
Bunskoek is vanaf het begin bij de ontwikkeling van de talkshow betrokken en heeft actief meegezocht naar de juiste vrouwen. ''Het selecteren van deze vrouwen in kranten, cafés, universiteiten en op verschillende podia was al een groot genoegen en ik zie ernaar uit om met deze talenten aan tafel te zitten'', aldus Daphne.

Floortje en Daphne
Los van haar talkshow gaat Daphne overigens ook meewerken aan het nieuwe reisprogramma van de Publieke Omroep. Dat programma wordt de opvolger van het programma van Floortje Dessing, dat een samenwerking wordt tussen Llink en BNN.

Reageren