Net5 herenigt vakantieliefdes

Net5 herenigt in Vakantieliefdes jonge Nederlandse vrouwen met hun vakantieliefde. Deze dames kunnen hun Europese vakantievlam maar niet uit hun hoofd zetten en krijgen nu de kans om te ontdekken of het ware liefde is.

Vakantieliefdes is in het voorjaar van 2011 bij Net5 te zien.

"Vakantieliefdes zijn heftig, meeslepend, maar helaas vaak ook kortstondig. In het nieuwe programma Vakantieliefdes kunnen jonge Nederlandse vrouwen die ene onbezonnen periode maar niet uit hun hoofd zetten en worden ze herenigd met hun vakantieliefde," aldus Net5.

Echte liefde?
Per aflevering worden twee dames gevolgd die een vakantieliefde hebben gehad in hetzelfde Europese land. De een reist af naar het land van haar vlam, terwijl de andere dame opgezocht wordt door haar vakantieliefde in Nederland.

Elkaar in het dagelijkse leven meemaken, kan heel anders zijn dan tijdens een vakantie. Sterker nog, sommige van hen hebben elkaar enkel in zwembroek of skipak gezien. Ook cultuurverschillen kunnen enorm groot zijn. Uiteindelijk komt het op een ding neer: was de liefde echt zo sterk of was het slechts een vakantieliefde?

Geïnteresseerden kunnen zich nu opgeven op de website van Net5.

Reageren